HET WAPEN VAN DELFSHAVEN

HET WAPEN VAN DELFSHAVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 91 beoordelingen
8 okt 2021 om 20:37 Ik schrijf nooit een beoordeling, maar voel me nu geroepen mensen te behoeden. Spare ribs van deze tent zijn droog en oud. Duidelijk gevalletje ‘geen flauw idee waar we mee bezig zijn in de keuken’. magnetron voer, geen waar voor je geld, schandalig!
26 sep 2021 om 21:14 Geweldig!!
25 sep 2021 om 22:53 Eten was goed. Heb 2 fanta besteld bij het gerecht, deze niet ontvangen! Heb gelijk gebeld, niemand nam het op. Na meerdere keren gebeld en antwoord apparaat ingesproken, tot nu toe geen telefoontje gehad van het Restaurant.Dat is best jammer.
24 sep 2021 om 18:50 Nice
21 sep 2021 om 21:02 Hoezzo BBQ kip? 1. Cashen voor de kip. 2. Voor de bouillon van mijn heel lang gekookte kip; nagenoeg geen smaak meer naar kip. 3. Voor de pindasaus die ik niet heb gekregen. Niet bereikbaar zijn en ook niet terugbellen. Ben lweer klaar met thuisbezorgen.
19 sep 2021 om 19:45 Kan ik ook 10 sterren geven? Ik had bbq kip. Nog nooit zo zachte malse bbq kip gegeten. Echt fantastisch! En een heel vriendelijke bezorger.
15 sep 2021 om 21:40 Dikke prima
21 apr 2021 om 19:55 Eten was goed. Eerste keer dat ik heb besteld en zal zeker gebeuren dat ik weer zal bestellen.
21 apr 2021 om 9:29 Eten was top. Eerste keer van daar besteld maar het zal niet de laatste keer zijn.
10 apr 2021 om 23:41 Ja hoor! 5e keer hier besteld, grote porties en heerlijk gegeten!!! Hou dit vol!!!
8 apr 2021 om 20:02 Beste saté ever! Heerlijke nasi en bami. Grote porties. Bestel nergens anders meer!
27 mrt 2021 om 15:07 Beste nasi ever! Echt heerlijk. De sate is ook heerlijk en geen kleine stokjes met vlees, maar goede grote portie. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar. Ik raad iedereen de nasi met sate aan!