HET WAPEN VAN DELFSHAVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Wapen van Delfshaven. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 15:25 Very very good quality
21 mei 2024 om 15:37 De eerste keer in de lasten de sparerib niet lekker ongekruid alleen de patat was iets want het is patat dus te laat was een klein bakje konijntje sla niet lekker niet waar de bedrag die ik heb betaald €25:85 ct geen volgende keer geen volgende keer
7 mei 2024 om 17:06 Heerlijke pasta zalm/gamba's. De keuze voor citroen zou erbij mogen. Bezorger was vriendelijk en beleefd.
31 mrt 2024 om 19:47 Heel jammer, geen frietjes ontvangen terwijl wij wel voor hadden betaald. Restaurant neemt niet op, heel onprofessioneel/slechte service
30 mrt 2024 om 20:06 Top. Lekker eten en goede service
17 mrt 2024 om 22:47 Erg weinig sparibs
13 mrt 2024 om 16:15 Eten smaakte goed
10 mrt 2024 om 15:26 Ik denk dat ik vanavond weer bestel.
13 jun 2023 om 19:30 Alle patat was te hard en niet eetbaa. Dit was chips geen patat. Ook begreep ik de groenten niet door de kipsaté. Totaal geen toevoeging. Kipsaté zelf was lekker maar de pindasaus weer niet. Helaas was het een teleurstelling dus 1ste en laatste keer
2 jun 2023 om 18:43 Eten goed enkel jammer van de extra pindasaus wel betaald maar zat er jammer genoeg niet bij
27 mei 2023 om 4:42 brood vergeten
28 feb 2023 om 22:56 Als "F*ck you, klant" een gerecht was, dan waren het vandaag mijn spareribs + patat. Een jaar terug stond ik versteld vd kwaliteit. Nu is het om te janken. Droge spareribs (pas op voor je keel) en 2e hands patat. Diep triest. Niemand verdient dit.