HET WAPEN VAN DELFSHAVEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Wapen van Delfshaven. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 21:23 Duurt lang, niet compleet en weinig.
25 jul 2022 om 9:50 Eten was ok, kip helaas wat droog. Bestelling was helaas niet compleet, friet ontbrak. Toen we wilden bellen was er geen gehoor. Dit was onze derde keer hier bestellen, eerste keer dat er daadwerkelijk eten kwam, helaas niet compleet.
4 jul 2022 om 16:11 Het eten was, zoals gewoonlijk, weer helemaal top! De bezorger werd echter helemaal uit Slinge naar Delfshaven gestuurd, waardoor mijn bestelling ruim anderhalf uur te laat kwam. Gelukkig wel een voucher ter compensatie gekregen.
24 jun 2022 om 21:04 Heerlijke gegeten, spareribs goed op smaak en mals. Netkes verpakt, vlotte bezorging
1 apr 2022 om 21:51 Lekker eten, alleen duurde het lang
13 mrt 2022 om 14:07 chewy ribs
12 mrt 2022 om 19:13 Het was wederom weer lekker, maar we merken dat ze steeds minder friet bij de spareribs menu doen, dus we bestellen maar een extra portie erbij nu. 2porties is eigenlijk gewoon een half portie. Het mag wel wat minder gierig opscheppen met het friet.
12 feb 2022 om 17:10 Ik had trek in een goede portie spareribs. En dit was de goede keuze. Alleen bleek de bezorger zijn weg niet goed te vinden waardoor de bezorging later was.
22 jan 2022 om 20:14 Heerlijke spareribs
24 nov 2021 om 19:29 Wederom was het weer erg lekker! We hebben deze keer maar extra friet er bij besteld want de laatste 2 x hadden ze veels te weinig friet meegegeven. Voor 2 personen was 1 Zak het niet genoeg. Nu was het niet nodig met een extra friet er bij. Jammer!
7 nov 2021 om 9:35 Het vlees was flauw, hard en oud. Frietjes waren koud.
8 okt 2021 om 20:37 Ik schrijf nooit een beoordeling, maar voel me nu geroepen mensen te behoeden. Spare ribs van deze tent zijn droog en oud. Duidelijk gevalletje ‘geen flauw idee waar we mee bezig zijn in de keuken’. magnetron voer, geen waar voor je geld, schandalig!